Karrige kompjuteri Eston | Vellea Home

Eston

Karrige kompjuteri , E zezë + e kuqe

Karrige kompjuteri Eston 1
Karrige kompjuteri Eston 2
Karrige kompjuteri Eston 1_thumb
Karrige kompjuteri Eston 2_thumb
9022 L
6859 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L40 В56 H82-92cm.

·         Material ballor: lëkurë eko

·         Konstrukt: plastikë, çelik
*amortizator me gaz

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni