Karrige Eliz VI | Vellea Home

Elise

Karrige , kafe e errët

5699 L
4900 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.
Përmasat e ndenjëses:
L44 B40 H94 cm.
Përmasat e mbështetëses:
L35,5 H49 cm.

Lartësia e plotë: 92 cm.
Korpusi i karriges është prej materiali druri kauçuku me cilësi të lartë - ka elasticitet të lartë dhe qëndrueshmëri të garantuar në përdorim të përditshëm.
Ndenjësja është prej tekstili.
Ngjyra e korpusit: venge
Ngjyra e ndenjëses: kafe e errët
Përbërja: copë/tekstil, dru masiv, mbërthim, metal
Paketim: karton i valëzuar dhe letër e shtrirë polietileni
Udhëzime përdorimi: vendoseni në vend të sheshtë. Përdoreni për tu ulur ngjitur me tavolinën e trapezarisë ose për çlodhje.
Mirëmbajtjes: Sipërfaqet fshihen me një peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte dhe materiale të cilat përmbajnë grimca gërryese.

 

A ju kujtohet që deri vonë ngjyrat tradicionale të mobiljeve ishin ahu dhe vishnja. Ndoshta, secili prej nesh ka parë mobilje të tilla. Me hyrjen e produkteve moderne në astra dhe veçanërisht venge, interiori tani duket më elegant dhe klasik. Karriget janë gjithashtu një prekje e rëndësishme, ashtu si ky model i quajtur Eliz. Me këmbët prej druri kauçuku dhe një mbështetëse tekstili, do të jetë në gjëndje të plotësojë kërkesat tuaja për forcë dhe mirëmbajtje të lehtë, si dhe për rehati dhe komoditet. Plotëson në mënyrë perfekte shumicën e tavolinave të Mobileri Vellea Home. Dhe nuk mund të kalojë pa u vënë re. Keni nevojë për më shumë fjalë bindëse?

Vëmendje!
Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 cop.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 1

Paketa  1: 93/43/26 cm., pesha 9,6 kg.

Model Çmim për montim
Elise 624.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni