Karrige Blake III | Vellea Home

Blake III

Karrige , Bezhë

10000 L
5499 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë.

·         Përmasa:  L42 B57,5 H106,5  cm.

·         Konstrukti:

-          Këmbë krom

-          Lëkurë eko

Shikoni këtë karrige trapezarie – ajo nuk ka katër këmbët dhe mbështetëset tradicionale të krahëve, është prej metali dhe ka një shpinë prej lëkure. Por është e rehatshme, është e fortë dhe në të njëjtën kohë është e lehtë dhe kompakte. Mund ta pastroni me lehtësi dhe po aq lehtë mund ta kombinoni me ofertat e tjera të Mobiljeve Vellea Home. Po, është një karrige trapezarie Blake. Dhe për ta bërë atë pjesë të brendshme tuajën, duhet shumë pak përpjekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 78/75/45 cm., pesha  17,9kg.

Paketa 2: 57/57/53 cm., pesha 16,2 kg.

Model Çmim për montim
Blake III 624.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni