Karrige bari Leti | Vellea Home

Leti

Karrige bari

Karrige bari Leti 1
Karrige bari Leti 2
Karrige bari Leti 3
Karrige bari Leti 4
Karrige bari Leti 5
Karrige bari Leti 1_thumb
Karrige bari Leti 2_thumb
Karrige bari Leti 3_thumb
Karrige bari Leti 4_thumb
Karrige bari Leti 5_thumb
12235 L
Ulje -28%
8776 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L45 B49 H88/110 cm.

·         Materiale:

-          Lëkurë eko

-          Metal krom

Mekanizëm

Mbështetëse këmbësh

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni