Karrige banaku Alein | Vellea Home

Alein

Karrige banaku , arrë

9799 L
Ulje -25%
7300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa:  L40 H87/108 cm. 
Ndenjëse: lëkurë eko
Ngjyrë: arrë
Përparësi: mekanizëm me gaz për rregullim të ndenjëses 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni