Karrige Alvaro Lux | Vellea Home

Alvaro Luks

Tavolinë , Qershi e errët me ndenjëse bezhë

10300 L
Ulje -28%
7300 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet me 2 copë.

·         Përmasa:  L43 B43 H93  cm.

·         Materiali i konstruktit: dru me shtresa, dru masiv

·         Ndenjësja: Melaminë, sfungjer dhe tekstil poliester

Për prodhimin e sediljes së karriges Alvaro Lux, u përdor një seri e veçantë tekstilesh me një sipërfaqe hidrofobike - Daly. Karrigia është prej druri të fortë dhe të shtresuar të ahut. Është një material natyral me cilësi të lartë, i preferuar në prodhimin vendas, për shkak të forcës dhe qëndrueshmërisë së tij. Karrigia Alvaro ka një bukuri të vërtetë që përshtatet në mënyrë harmonike në estetikën e shtëpisë moderne. Të gjitha detajet e karriges janë të llakuara me veshje të cilësisë së lartë që mbrojnë drurin dhe përmirësojnë bukurinë e tij natyrore.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 43/71/97 cm., pesha 15,2 kg.

Model Çmim për montim
Alvaro Luks 104.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni