Karrige Alvaro Lux | Vellea Home

Alvaro Luks

Karrige trapezarie , Venge me sedilje kafe të çelur

Karrige Alvaro Lux 1
Karrige Alvaro Lux 2
Karrige Alvaro Lux 3
Karrige Alvaro Lux 1_thumb
Karrige Alvaro Lux 2_thumb
Karrige Alvaro Lux 3_thumb
10381 L
8590 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet me 2 copë.

·         Përmasa:  L43 B43 H93  cm.

·         Materiali i konstruktit: dru me shtresa, dru masiv

·         Ndenjësja: Melaminë, sfungjer dhe tekstil poliester

Për prodhimin e sediljes së karriges Alvaro Lux, u përdor një seri e veçantë tekstilesh me një sipërfaqe hidrofobike - Daly. Karrigia është prej druri të fortë dhe të shtresuar të ahut. Është një material natyral me cilësi të lartë, i preferuar në prodhimin vendas, për shkak të forcës dhe qëndrueshmërisë së tij. Karrigia Alvaro ka një bukuri të vërtetë që përshtatet në mënyrë harmonike në estetikën e shtëpisë moderne. Të gjitha detajet e karriges janë të llakuara me veshje të cilësisë së lartë që mbrojnë drurin dhe përmirësojnë bukurinë e tij natyrore.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 43/71/97 cm., pesha 15,2 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni