Kanape Makao | Vellea Home

Makao

Divan Kanape , Portokalli

28699 L
25399 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Portokalli

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa:

·         L125 B72 H64 cm.

-Materiale:

·         Materiale:

-Melaminë

-Dru i fortë

·         Materiale:

- material përpara

-poliestër tekstili

·         Baza e ndenjëses

-susta zig-zag

Mbushje:

-shkumë poliuretani

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij tipi nuk do pranohen për ankesë .

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 126/73/55  cm., pesha 26 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni