Divan i zgjerueshëm Henri III | Vellea Home

Henri III

Divan i zgjerueshëm Click-clak , E zezë + e kuqe

25500 L
12099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

-Përmasa:

·         L175 B82 H89,5 cm.

·         Përmasa të zonës për të fjetur: 100/175 cm

-Materiale:

·         Tapiceria: copë, ngjyrë e zezë + e kuqe

·         Mekanizëm për krevat: tip klik-klak (3 pozicione)

·         Këmbët: PVC

Copa, me të cilën është tapicuar është e fortë dhe elastike, material shumë rezistent ndaj konsumimit, falë të cilit mund të përdorni kanapenë për një kohë të gjatë. Konstrukti i saj është i përbërë nga kompensata, e krijuar për përdorim të përditshëm, e tapicuar me bllok sfungjeri me trashësinë e nevojshme. Mekanizmi Klik-Klak siguron transformimin e lehtë të kanapesë në krevat dhe do të lehtësojë përditshmërinë tuaj. Nëqoftëse doni të keni një vend çlodhjeje në zyrën tuaj besojini komfortit të kanape Henri, sepse në fund të fundit dhe stili ka rëndësi.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij tipi nuk do pranohen për ankesë .

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 170,5/43,5/20 cm., pesha 18,6 kg.

Model Çmim për montim
Henri III 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni