Divan i zgjerueshëm Ego, tresh | Vellea Home

Ego

Divan i zgjerueshëm , Grafit + bezhë e errët

67300 L
Ulje -43%
37899 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L242 B86 H82 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 133/190 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër, seria “Sahara”

·         Tapiceri/mbushje: ndenjëse/mbështetëse – shkumë poliuretan N25/38 H12 cm., vatë 150gr/m2

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksion krevat – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, *sënduk 1 copë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 193/90/57 cm., pesha 67 kg.

Paketa 2: 90/56/51 cm., pesha 21 kg.

 

Model Çmim për montim
Ego 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni