Kanape e zgjerueshme treshe Deman, Deman, Bezhë + lëkurë kafe | Vellea Home
Deman

Kanape e zgjerueshme treshe , Bezhë + lëkurë kafe

Kanape e zgjerueshme treshe Deman 1
Kanape e zgjerueshme treshe Deman 2
Kanape e zgjerueshme treshe Deman 3
Kanape e zgjerueshme treshe Deman 1_thumb
Kanape e zgjerueshme treshe Deman 2_thumb
Kanape e zgjerueshme treshe Deman 3_thumb
70822 L
45423 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L226 В81 H82 cm.

·         Hapësira për të fjetur: L226/163 B140 cm.

·         Materiali ballor: copë luksoze, poliestër, lëkurë eko luksoze, ngjyrë – e treguar në kombinimet e ngjyrave

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan N30/33 me trashësi 12 cm, mundësojnë më shumë komfort kur ulesh, vatë poliestre 120gr./m2

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksioni gjumë – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, *këllëfët e jastëkëve mbështetës mund të hiqen, *sënduk

Kanape Deman ofron funksionalitet dhe komfort optimal, përparësitë më të rëndësishme të çdo divani modern. Kanapeja e zgjerueshme Deman është e tapicuar me copa të cilësisë së parë, lëkurë eko dhe tekstil. Materialet janë me një elasticitet dhe mbushje të shkëlqyer, e cila i jep një ndjesi në prekje shumë të këndshme. Nuk tkurren as nuk zgjerohen. Shkuma poliretan N30 është nga sfungjerët e klasit të lartë, i cili është i zbutur enkas dhe kanë më shumë dendësi. Butësia e tij mundëson anatomi të shkëlqyer bazamentit dhe jep ndjesinë e komfortit të dyshekut. Divani ktheht me lehtësi në krevat me hapësirë të madhe, e cila garanton shpresë në përdorim të shpeshtë. Mund të përdorni hapësirën poshtë ndenjëses, për të mbajtur sende të ndryshme ose çarçafë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë .

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 225/80/45 cm., pesha 45,2  kg.

Paketa 2: 225/75/62 cm., pesha 40,2 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni