Divan i zgjerueshëm Torino | Vellea Home

Torino

Divan i zgjerueshëm , Gri e hapur

36300 L
Ulje -26%
26900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L127 B90 H82 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 120/187 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër

*Për përpunimin e kanapesë Torino përdoret një seri e veçantë tekstili me sipërfaqe hidrofobike – Orinoco. Lëngjet krijojnë pika në sipërfaqe, të cilët fshihen lehtë me sfungjer ose peshqir.

·         Tapiceri/mbushje: bazament – melaminë, mbushje – shkumë poliuretan

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, MDF

·         Përparësi: *funksioni krevat

Kanapeja e zgjerueshme  Torino siguron komfort optimal dhe prakticitet të shkëlqyer në përditshmëri. Kanapeja është e tapicuar me copë të cilësisë së lartë e cila ka qëndrueshmëri ndaj konsumimit dhe shpërdorimit, si dhe mirëmbajtje të lehtë. Materiali është i butë dhe i këndshëm në prekje. Kanape Torino është me mekanizëm praktik për transformim në krevat, i cili garanton qëndrueshmëri dhe siguri në përdorimin e përditshëm.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 130/97/85 cm., pesha 60 kg.

Model
Torino

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni