Divan i zgjerueshëm Princess II + mekanizëm klik klak | Vellea Home

Princess II

Divan i zgjerueshëm + mekanizëm Klik Klak , Bezhë e hapur + lëkurë kafe

55900 L
43900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L240 B95 H40/85 cm.

·         Hapësira për të fjetur: 123/180 cm.

·         Këmbët: plastike

·         Mekanizëm për krevat: Klik-Klak

·         Sënduk për mbulesa dhe çarçafë

·         2 copë jastëkë me këllëfë që hiqen

·         Materiale: ndenjëse dhe mbështetëse – copë tekstil jo i endur – Soho, korpus – lëkurë eko, mbërthime(gozhda, kapëse, vidha, mentesha), fazar, melaminë (cilësi e parë)

·         VËMENDJE! Kanapeja ka më shumë mundësi të dëmtohet gjatë transportit ose kur lëvizet nëpër shkallë. Të gjithë klientëve u bëhet thirrje të kenë kujdes kur ta transportojnë ose ta zhvendosin.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 247/82/81 cm., pesha 63 kg.

Model Çmim për montim
Princess II 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni