Kanape e zgjerueshme Maloni | Vellea Home

Maloni

Kanape e zgjereueshme , Gri

91699 L
68800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L231 B103 H84 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 130/195 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – melaminë, masiv, ndenjëse – shkumë poliuretan N2738 – 12 cm.

·         Konstrukt: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksion krevat – bie mbështetësja dhe tërhiqet ndenjësja, * sënduk 2 copë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 132/67/44 cm., pesha 45 kg.

Paketa 2: 85/67/44 cm., pesha 26 kg.

Paketa 3: 131/71/34 cm., pesha 24,5 kg.

Paketa 4: 88/61/34 cm., pesha 18,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni