Kanape e zgjerueshme Klik Klak Mishel V | Vellea Home

Michelle V

Kanape e zgjerueshme Klik Klak , Kapuçino

Kanape e zgjerueshme Klik Klak Mishel V 1
Kanape e zgjerueshme Klik Klak Mishel V 1_thumb
31270 L
Ulje -40%
18724 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kapuçino

Dorëzim : 15 ditë

-Përmasa:

L180 B82 H75 cm.

Përmasa të zonës për të fjetur: 180/96 cm

-Materiale:

·         Materiali ballor: lëkurë eko, ngjyrë e zezë + tekstil 3D

·         Tapiceria: sfungjer, materiale plotësuese tapicerie

·         Bazament tapicerie: Susta Zig-Zag çeliku + rripa

Çdo vendim i mirë na siguron komfort dhe qetësi në shtëpi. Me dizajnin e saj universal dhe me çmimin e shkëlqyer, kanapeja Mishel V është zgjedhja perfekte për çdo zyrë ose shtëpi me kërkesa ndaj stilit dhe komfortit. Skajet anësore të modelit janë të përpunuara me tekstil 3D, i cili siguron ajrosjen natyrale të tapicerisë dhe mbajtjen e një higjiene të mirë të përdorimit. Mekanizmi Klik Klak është një mënyrë e lehtë dhe praktike për transformimin e kanapesë në një krevat të rehatshëm. Madje dhe në përdorim të përditshëm fortësia e saj garanton shpresë dhe siguri.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 180/100/18 cm., pesha 24 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni