Divan i zgjerueshëm Klik Klak Mishel V | Vellea Home

Michelle V

Divan i zgjerueshëm Klik Klak , Kaf

29300 L
22900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

-Përmasa:

  • L180 B82 H75 cm.
  • Përmasa të zonës për të fjetur: 180/96 cm

-Materiale:

·         Materiali ballor: lëkurë eko, ngjyrë e zezë + tekstil 3D

·         Tapiceria: sfungjer, materiale plotësuese tapicerie

·         Bazament tapicerie: Susta Zig-Zag çeliku + rripa

 

Çdo vendim i mirë na siguron komfort dhe qetësi në shtëpi. Me dizajnin e saj universal dhe me çmimin e shkëlqyer, kanape Mishel V është zgjedhja perfekte për çdo zyrë ose shtëpi me kërkesa ndaj stilit dhe komfortit. Skajet anësore të modelit janë të përpunuar me tekstil 2D, i cili siguron ajrosjen natyrale të tapicerisë dhe mbajtjen e një higjiene të mir të përdorimit. Mekanizmi Klik Klak është një mënyrë e lehtë dhe praktike për transformimin e kanapesë në një krevat të rehatshëm. Madje dhe në përdorim të përditshëm fortësia e saj garanton jetëgjatesi dhe siguri.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

 

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 180/100/18 cm., pesha 24 kg.

Model Çmim për montim
Michelle V 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni