Kanape e zgjerueshme Kamelia | Vellea Home

Kamelia

Kanape e zgjerueshme , Gri e hapur + gri e errët , i majtë

Kanape e zgjerueshme Kamelia 1
Kanape e zgjerueshme Kamelia 2
Kanape e zgjerueshme Kamelia 3
Kanape e zgjerueshme Kamelia 4
Kanape e zgjerueshme Kamelia 5
Kanape e zgjerueshme Kamelia 6
Kanape e zgjerueshme Kamelia 7
Kanape e zgjerueshme Kamelia 1_thumb
Kanape e zgjerueshme Kamelia 2_thumb
Kanape e zgjerueshme Kamelia 3_thumb
Kanape e zgjerueshme Kamelia 4_thumb
Kanape e zgjerueshme Kamelia 5_thumb
Kanape e zgjerueshme Kamelia 6_thumb
Kanape e zgjerueshme Kamelia 7_thumb
37882 L
Ulje -28%
27192 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë

Dorëzim : 30 ditë

·         Përmasa: L149 B75 H82 cm.

·         Materiali i korpusit: melaminë, dru masiv

·         Lloji i copës: Tekstil

·         Mekanizëm: Mekanizëm zgjatues

·         Bazament i ndenjëses: melaminë

·         Mbushja: Shkumë poliuretan

·         Përparësi: * sënduk 1 copë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 150/80/82 cm., pesha 54,8 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni