Kanape e zgjerueshme Gjeneva | Vellea Home

Genevi

Kanape e zgjerueshme , kaf në gri

96499 L
66799 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

kaf në gri

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L210 B88 H90 cm.
Hapësirë për të fjetur: 140/188 cm.
Material ballor: tekstil poliestër
Copa është e mbuluar me shtresë mbrojtjeje të veçantë e cila krijon sipërfaqe hidrofobe, e cila e ruan nga përthithja e shpejtë e lëngjeve. Lëngjet kondensohen në sipërfaqen e copës, gjë e cila parandalon përthithjen e shpejtë në të.
Tapiceri/mbushje:
Bazament: susta zig zag
Ndenjëse/mbështetëse: 11 cm. shkumë poliuretan HR35 – me elasticitet të lartë
Konstrukt: dru masiv, dru ahu masiv, melaminë, PDV
Përparësi:
*funksion krevat
*2 jastëkë mbështetës dhe 2 jastëkë dekorativë - këllëfë me zinxhir, të cilët hiqen 
Ndjeni komoditetin dhe cilësinë e vërtetë në shtëpi me kanapenë moderne dhe elegante Gjeneva. Kanapeja është e veshur me susta me damask të klasit të parë - material me dendësi optimale, rezistencë të lartë ndaj konsumit. Përpunimi shtesë i copës lehtëson mirëmbajtjen dhe pastrimin e sipërfaqes. Një kornizë solide prej druri ahu të cilësisë së lartë thekson më tej pjesët e veshura me susta dhe i jep një stil karakteristik modelit. Mekanizmi i integruar i shtratit, baza e sustave zig zag dhe shkuma poliuretani shumë elastike përcaktojnë një ndjenjë të pakrahasueshme rehati dhe funksionaliteti.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie. Mbështetëset e krahut të divanëve NUK JANË për tu ulur mbi to. Çdo peshë dinamike ose ulje mbi to mund të çojë në deformimin e pamjes dhe të konstruktit të tyre.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 1

Paketa  1: 217/90/56 cm., pesha 63 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni