Kënd i zgjerueshëm Boni | Vellea Home

Boni

Kënd i zgjerueshëm , Kafe

69000 L
Ulje -37%
43199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kafe

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: 

-          Divan këndor:  L190 B136 H47/87 cm.

-          Divan: L240 B88 H87 cm.

-           Sipërfaqja për të fjetur: 140/198 cm

·         Materiale ballore

-          Poliestër

·         Tapiceri/mbushje

-          Melaminë baza

-          Sfungjer poliuretani Т25/38 10cm. vatë 150g/m2

·         Konstrukti

-          Dru, Melaminë, Melaminë e laminuar, MDF

·         Përparësi:

- regjim divan, shtrirëse, divan këndor, krevat tek dhe dopjo

- mbulesa jastëku të ndërueshëm

- kurriz me tapiceri

 

Dizajni i divanit Boni lë përshtypje me funksionimin modern dhe komfortin. Modeli është praktik nga fakti i konfigurimit të shumëllojshëm, i cili mundësohet duke lëvizur pjesë të ndryshme. Modeli mund të trnsformohet me lehtësi në divan, shtrirëse, divan këndor, krevat tek dhe dopjo. Divani Boni ka tapiceri me tekstil të cilësisë së lartë me sipërfaqe të lëmuar dhe të lehtë për mirëmbajtje

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Mbështetëset e krahëve të divanit NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo ngarkesë ose ulje dinamike mbi to mund të sjellë deri në deformimin e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 140/88/50 cm., pesha 34  kg.

Paketa 2: 120/70/50 cm., pesha 16 kg.

Paketa 3: 120/70/50 cm., pesha 16 kg.

Model
Boni

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni