Kanape Bali | Vellea Home

Bali

Divan Kanape i zgjerueshëm , Bezhë

Kanape Bali 1
Kanape Bali 2
Kanape Bali 3
Kanape Bali 4
Kanape Bali 5
Kanape Bali 6
Kanape Bali 7
Kanape Bali 8
Kanape Bali 1_thumb
Kanape Bali 2_thumb
Kanape Bali 3_thumb
Kanape Bali 4_thumb
Kanape Bali 5_thumb
Kanape Bali 6_thumb
Kanape Bali 7_thumb
Kanape Bali 8_thumb
74653 L
Ulje -40%
44743 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L208 B91 H65-78 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 110/190 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – susta Zig-Zag, rripa tapicerie, ndenjëse/mbështetëse – shkumë poliuretan

·         Konstrukt: dru masiv, melaminë, MDF

·         Përparësi: *funksion krevat – Klik-Klak, *Sënduk

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 191/91/78 cm., pesha 51 kg.

Paketa 2: 93/51/15 cm., pesha 18 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni