Kanape Arizona, Arizona, bezhë | Vellea Home
Arizona

Kanape , bezhë

Kanape Arizona 1
Kanape Arizona 2
Kanape Arizona 3
Kanape Arizona 4
Kanape Arizona 5
Kanape Arizona 6
Kanape Arizona 1_thumb
Kanape Arizona 2_thumb
Kanape Arizona 3_thumb
Kanape Arizona 4_thumb
Kanape Arizona 5_thumb
Kanape Arizona 6_thumb
58834 L
38007 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

bezhë

Dorëzim : 15 ditë

     Përmasa: L227 B86 H78 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/190 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër, seria Aura

·         Tapiceri/mbushje: ndenjëse – shkumë poliuretan 2538, H12cm, vatë 150gr/m2., bazament – melaminë

·         Konstrukt: dru masiv, melaminë, NTF

·         Përparësi: *funksion krevat – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, *Sënduk, *jastëkë me zinxhir të cilët mund të hiqen

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 193/89/60 cm., pesha 69 kg.

Paketa 2: 85/57/35 cm., pesha 19 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni