Garderob Venecia | Vellea Home

Venecia

Garderob , E bardhë mat + lis sonoma

40300 L
Ulje -28%
28699 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L183 B60 H202  cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

·         Dyer: Melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Nuk sygjerohet vendosja e mobiljeve ose objekteve të ndryshme mbi tavanin e garderobit. Garderobi duhet niveluar! Nivelimi duhet të jetë në vendin në të cilin do të rrijë garderobi.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni