Garderob Pamelina 2, Pamelina 2, I bardhë mat | Vellea Home
Pamelina 2

Garderob , I bardhë mat

Garderob Pamelina 2 1
Garderob Pamelina 2 2
Garderob Pamelina 2 1_thumb
Garderob Pamelina 2 2_thumb
34917 L
Ulje -30%
24102 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L80 B57 H182 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar.

·         Dekor: E bardhë mat.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa  1: 184/62/10 cm., pesha 55 kg.

Paketa  2: 148/43/8 cm., pesha 23 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni