Garderob Evan, Evan, lis evok + Silk | Vellea Home
Evan

Garderob , lis evok + Silk

Garderob Evan 1
Garderob Evan 2
Garderob Evan 3
Garderob Evan 4
Garderob Evan 1_thumb
Garderob Evan 2_thumb
Garderob Evan 3_thumb
Garderob Evan 4_thumb
32197 L
21321 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Garderob Evan

Përmasa: L110 B50 H220 cm.
Korpus dhe dyer: melaminë e lustruar; dekore – lis evok + Silk

Garderob Evan ju jep mundësi të mbani shtëpinë tuaj të sistemuar dhe të rregullt. Garderobi ka shpërndarje të brendshme, gjë e cila siguron shumëllojshmëri në mënyrën e mbajtjes së rrobave, çarçafë dhe sende të ndryshme. Garderobi është i përpunuar me melaminë të lustruar. Sipërfaqet janë të lëmuara dhe me qëndrueshmëri të lartë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 6

Paketa 1: 220/556/4 cm., pesha 21,2 kg.
Paketa 2: 185/56/5 cm., pesha 18,15 kg.
Paketa 3: 220/56/3 cm., pesha 15,2 kg.
Paketa 4: 220/56/3 cm., pesha 15,2 kg.
Paketa 5:
115/56/5 cm., pesha 19,4 kg.
Paketa 6: 20/15/10 cm., pesha 1 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni