Dyshek King Queen bonnell, 180/200 i dyanshëm | Vellea Home

King Queen bonnell

180/200, i dyanshëm , 180/200

36400 L
Ulje -40%
21799 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·         Trashësia e dyshekut: 18 cm. +/- 1 cm

·         Përbërje/ strukturë: copë King Queen / 225g/m2/ - i qepur me 200 gr., vatë poliestre dhe 4 mm sfungjer, vatë poliestre – 900 gr., filc lateksi 800 gr/m2, paketë sustash “Bonnell” – 14 cm

Dysheku King Queen bonnell mund të quhet dyshek mesatarisht i butë, i cili siguron mjaftueshëm komfort për gjumë të mirë. Bërthama e dyshekut është prej sustash të tipit bonell. Shkuma poliuretane elastike dhe vata krijojnë shtresë anatomike, e cila merr format e trupit dhe siguron pozë komforte për gjumë. Shtresa prej filci lateksi eleminon zhurmat dhe izolon sustat si dhe ruan cilësitë e shtresave të ndryshme. Copa e këndshme në prekje jep ndjesinë për komfort dhe ndjeshmëri. Bordi i dyshekut është i ndërtuar me material të veçantë 3D i cili siguron qarkullim maksimal të ajrit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (180/200)

Paketa 1: 180/200/18 cm., pesha 50 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni