Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200, Cool Gel Memory Hybrid, 90/200 | Vellea Home
Cool Gel Memory Hybrid

90/200, i dyanshëm , 90/200

Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200 1
Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200 2
Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200 3
Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200 1_thumb
Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200 2_thumb
Dyshek Cool Gel Memory Hibrid, i dyanshëm 90/200 3_thumb
29973 L
Ulje -37%
18849 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Dyshek Cool Gel Memory Hibrid

·         Lartësia: 23 cm (+/-1cm)

·         Dyshek i dyanshëm – paket sustash bonnel me shkumë memory Cool Gel. Për një gjumë të shëndetshëm dhe më shumë komfort paketa e materialeve e përzgjedhur në mënyrë të veçantë ju jep kënaqësi të pakrahasueshme nga gjumi.

·         Paketë sustash bonnel 2.1 mm, filc 600 gr/m2, shkumë poliuretani Body Care; shtresë dysheku e futur në dyshek – shkumë poliuretan Body Care

·         Qepje: copë e shtrirë 100% poliestër, vatë 80 gr/m2, shkumë poliuretani Cool Gel shkumë memory, rrotullim vakum

Dyshek inteligjent, i cili kombinon teknologjitë inovative dhe materiale cilësore, në mënyrë që të arrijë mbështetje optimale dhe mjedis komfort për gjumë gjatë çdo sezoni. Dysheku Cool Gel Memory Hibrid ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Silver Comfort merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 90/200/26 cm., pesha 20 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni