Dyshek Body Balance, i dyanshëm 160/200 | Vellea Home

Body Balance

160/200, i dyanshëm , 160/200

40599 L
Ulje -43%
22900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

Dysheku ka fortësi nën mesatare
Lartësi 18 cm (+/-1 cm)
Ofertë ekskluzive  nga katalogu i mobileri Vellea Home.
Dyshek i dyanshëm anatomik me shkumë memory dhe dy anë me fortësi të ndryshme.

+
Dhuratë jastëk gjumi kur blihen përmasat 82/190,90/200 dhe 120/200 cm.
+Dhuratë jastëkë gjumi – 2 copë, kur blihen përmasat 140/200, 144/190, 164/190, 160/200 ose 180/200 cm.

Struktura dhe përbërje e dyshekut Body Balance.

·         Material ballor: hipoalergjik, copë antistatike e qepur me vatë.

·         Struktura: shtresë shkumë memory, shtresë shkumë poliurtan e profilizuar Body Care, shtresë shkumë poliuretan e profilizuar Body Care.

·         Strukturë dhe përbërje e dyshekëve të gjumit: mbushje me shkumë elastike, copë ballore me mikrofibër të endur e ndërtura me fije fine dhe membranë të ajrosur. Materialet janë të qëndrueshme dhe rezistente dhe kur lahen dhe thahen.

Zgjidhja inovative në strukturën e dyshekut Body Balance jep ortopedicitet të shkëlqyer të modelit, e cila dallohet në sigurimin e mbështetjes maksimalisht të mirë për trupin. Me shtresën e shkumër termo të ndjeshme është arritur komfort optimal, i cili ndihet, duke u adaptuar në moment ndaj formave të trupit. Bërthama e dyshekut Body Balance kombinon dy shtresa të ndryshme në dendësi me shkumë poliuretan, gjë e cili i jep mundësi për zgjidhje individuale për secilën nga anët. Profilizimi i shtresave siguron, si mbështetje të trupit në pozicionin e duhur gjatë gjumit, ashtu dhe ajrosje natyrale të bërthamës për të siguruar higjienë të mirë të përdorimit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Body balance ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar. Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Body Balance  merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/40/40 cm., pesha – 15.4 kg.

Model Çmim për montim
Body Balance 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni