Dollap zyre Ivel H1 | Vellea Home

Ivel H1

Dollap zyre , Lis antracit + i bardhë me shkëlqim

25000 L
17899 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Nuk ka nevojë të mbërthehet në mur!

·         Përmasa: L80 В38 H186 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar, dekor lis antracit, kurriz MDF

·         Dyer/ballore: melaminë e lustruar, dekor i bardhë me shkëlqim, skaje plastikë

·         Mbërthim: menteshë, doreza – alumin

Zyra e ditëve të sotme është mjedis modern dhe dinamik, i cili kërkon shumëllojshmëri në pamje dhe në mobilim. Prani të rëndësishme në çdo ambient pune kanë dollapët, të cilët ofrojnë mjaftueshëm vend për të mbajtur dokumentet e ndryshme të cilat janë të nevojshme në zyrë dhe sende të tjera. Dollapi i zyrës Ivel është i përpunuar me melaminë të lustruar me sipërfaqe të lëmuara dhe të lehta për tu mirëmbajtur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 187/39,5/8,5 cm., pesha 28,5 kg.

Paketa 2: 187/46,5/6,5 cm., pesha 24,5 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni