Dollap TV Elidor, Elidor, Lis ranor i patinuar + matera | Vellea Home
Elidor

Dollap TV , Lis ranor i patinuar + matera

Dollap TV Elidor 1
Dollap TV Elidor 2
Dollap TV Elidor 1_thumb
Dollap TV Elidor 2_thumb
26389 L
Ulje -27%
19158 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L161 B39.6 H53 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer: melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 169/47.5/9 cm., pesha 37 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni