Dollap Selene 10 | Vellea Home

Selene 10

Dollap , i bardhë + i bardhë me shkëlqim

Dollap Selene 10 1
Dollap Selene 10 2
Dollap Selene 10 1_thumb
Dollap Selene 10 2_thumb
8776 L
7168 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L79 B40 H43 cm.

Korpus: Melaminë e lustruar

Dyer/ballore: MDF

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni