Dollap për mur Deos | Vellea Home

Deos

Dollap për mur , Teksturë e bardhë + lime

3600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 10 ditë

·         Përmasa: L100 B30 H40 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 104,5/30,5/7,5 cm., pesha 12,6 kg.

Paketa 2: 75,5/30/4 cm., pesha 4 kg.

 

Model Çmim për montim
Deos 2184.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni