Dollap Loksa 160 | Vellea Home

Loxa 160

Dollap , Pishë andersen + lis grandson

53299 L
43999 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L160 B42,5 H135 cm.

·         Korpus: Melaminë

·         Përparësi: mbyllje e butë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 129/38/12 cm., pesha 31,8 kg.

Paketa 2: 167/45/8 cm., pesha 30,8 kg.

Paketa 3: 132/59/7 cm., pesha 20,3 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni