Dollap i sipërm për garderob Arkon M | Vellea Home

Arkon M

Dollap i sipërm për garderob , I bardhë me shkëlqim + lis sonoma

18000 L
Ulje -36%
11400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Dollap i sipërm për garderob Arkon M

·         Përmasa: L153 B58 H50 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar e cilësisë së lartë

·         Dekor: i bardhë me shkëlqim + lis sonoma

·         Përparësi: *dyer rrëshqitëse

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa  1: 161/64/6 cm., pesha  17 kg.

Paketa  2: 161/64/6 cm., pesha  19 kg.

Paketa  3: 20/15/10 cm., pesha  1 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni