Dollap Doti B, Doti B, I bardhë | Vellea Home
Doti B

Dollap , I bardhë

Dollap Doti B 1
Dollap Doti B 2
Dollap Doti B 1_thumb
Dollap Doti B 2_thumb
12484 L
Ulje -31%
8527 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

*Ka nevojë për mbërthim në mur.

·         Përmasa: L55 B21 H104 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK janë të krijuara për tu ulur. Çdo ngarkesë dinamike ose ulje mbi to mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të tyre.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 93/47/9 cm., pesha 17 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni