Dollap Bianka | Vellea Home

Bianka

Dollap , I bardhë mat + lis i ngurtë

Dollap Bianka 1
Dollap Bianka 2
Dollap Bianka 3
Dollap Bianka 1_thumb
Dollap Bianka 2_thumb
Dollap Bianka 3_thumb
28489 L
23608 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

 Seri ekskluzive e prodhuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L59.5 B37 H191.5 cm.

·         Materiale: melaminë, MDF

·         Ngjyrë: i bardhë mat + lis i ngurtë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni