Dollap Arko 2 + ndriçim LED | Vellea Home

Arko 2

Dollap + ndriçim LED , Lis artisan + grafit gri

Dollap Arko 2 + ndriçim LED 1
Dollap Arko 2 + ndriçim LED 2
Dollap Arko 2 + ndriçim LED 1_thumb
Dollap Arko 2 + ndriçim LED 2_thumb
28861 L
24411 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L138,2 B40 H90,5 cm.

·         Material i korpusit: Melaminë e lustruar, xham.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni