Kënd Kuzhine i zgjerueshmëm Julian | Vellea Home

Iulian

Kënd Kuzhine i zgjerueshëm , Bezhë e hapur + lëkurë kafe

40599 L
29200 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·        Për më shumë hapësirë ​​dhe rehati në shtëpi.

          Përmasa: L181 B115 H80cm.

·         Tapiceria: sfungjer, tekstil – ndenjëse dhe mbështetëse, konstrukti – lëkurë eko

·         Konstrukti: Melaminë, dru halor, paketa – 3 copë, *transformohet në krevat me hapësirë 110/172 cm., *sëndukë – 3 copë, *universal – i majtë dhe i djathtë

Me këndin e vogël për kuzhinë Julian do të keni më shumë vend për të vendosur sende të ndryshme dhe më shumë vend për të fjetur. Me atë, kuzhina juaj do duket shumë më e sistemuar dhe më e madhe, sepse ai ka 3 sëndukë për të vendosur sende të ndryshme poshtë secilës ndenjëse. Kur të keni nevojë për një krevat shtesë, vetëm anoni përpara mbështetësen derisa ajo të ulet deri poshtë dhe të prekë dyshemenë. Vendosni dyshekun e sfungjerit mbi hapësirën e krijuar dhe dotë keni nje krevat me përmasa 110/172 cm. Një përparësi tjetër e këndit të kuzhinës është universaliteti i tij. I majtë ose i djathtë, është në dorën tuaj sipas vendit që keni në shtëpi. Divani është i tapicuar me sfungjer 2 cm., tekstil në mbështetëse dhe ndenjëse dhe lëkurë eko në bazamentin e konstruktit. Të dy materialet ballorë janë me qëndrueshmëri ndaj konsumimit dhe qëndrueshmëri të ngjyrave.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 129/57/80 cm., pesha 41 kg.

Paketa 2: 77/57/80 cm., pesha 21 kg.

Paketa 3: 78/59/78 cm., pesha 16 kg.

Model
Iulian

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni