Kënd i zgjerueshëm Vermon | Vellea Home

Vermon

Kënd i zgjerueshëm , kaf i errët , i majtë

163800 L
Ulje -29%
115100 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive divanësh me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L280 B228 H93 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 120/200 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta dhe rripa

·         Përparësi: funksion gjumë – tërhiqet nëndysheku, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 100/226/50 cm., pesha 73 kg.

Paketa 2: 186/100/62 cm., pesha 67 kg.

Model Çmim për montim
Vermon 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni