Divan i zgjerueshëm Noturno | Vellea Home

Noturno

Divan i zgjerueshëm , bezhë i hapur + lëkurë kafe , i majtë

208699 L
Ulje -26%
152599 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Divan kënd në formë U Noturno
Përmasa:
L361 B225 H82 cm.
Hapësirë për të fjetur: 133/293 cm.
Material ballor: tekstil poliestër, lëkurë eko
Tapiceri/mbushje: bazament tapicerie: susta zig zag, shkumë poliuretan T25/38, vatë poliuretani 150 gr/m2
Konstrukt: dru ahu masiv, melaminë
Përparësi: funksion krevat – tërhiqet nëndysheku, sënduk-sirtar
Divan Noturno ju lejon të mblidhni të gjithë familjen pa u shqetësuar për mungesën e hapësirës. Modeli në formë U ofron hapësirë ​​të mjaftueshme në të dy mënyrat e përdorimit. Mekanizmi i integruar i dyshekut plotëson zonën e ndenjëseve në madhësinë e një krevati dopio të madh dhe të rehatshëm. Damasku me të cilin është tapicuar është një material i butë, këndshëm i lëmuar me një sipërfaqe të lehtë për t'u mirëmbajtur. Bazamenti është i veshur me lëkurë eko elastike dhe rezistente ndaj ujit. Elasticiteti i bazës së sustave zig zag dhe mbushja siguron rehati të jashtëzakonshme në zonat e ndenjësisë. Divani Notunro vjen gjithashtu me një sënduk lehtësisht të aksesueshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni