Shirit për kuzhinë | Vellea Home

Lavaman kuzhine

2200 mm , H10, melaminë, ngjyrë metalik

1699 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 15 ditë

Gjatësia përcaktohet sipas dëshirës së klientit nga 400mm deri 2000mm

-          Material: melaminë, dekor venge

-          Kantimi: një anë e gjatë dhe dy anë të shkurta

Bazamenti puthitet me këmbët e kuzhinës me kapse PVC.

Melamina  e  cila është përdorur për ndërtimin e produktit janë të çertefikuara për garanci prodhimi dhe cilësie sipas standarteve europiane ekologjike dhe sigurie.

Të para së fundmi

Na ndiqni