Tavolinë salloni Odesa, Odesa, Lis i thatë | Vellea Home
Odesa

Tavolinë salloni , Lis i thatë

Tavolinë salloni Odesa 1
Tavolinë salloni Odesa 1_thumb
7972 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L110 B60 H40.5 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 112/61.5/12.5 cm., pesha 23.5 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni