Mobilje për dhomë ndenje Primavera II + Ndriçim LED | Vellea Home

Primavera II

Mobilje për dhomë ndenje + Ndriçim LED , E bardhë + grafit

57300 L
Ulje -27%
41500 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Produkti është i përpunuar në Europë me porosi të veçantë të Mobileri Vellea Home.
Soxhornoja Primavera II përbëhet nga 7 modulë.
Dollapët mund të vendosen në mënyrë ndryshe nga ajo e treguara në ilustrim.

·         Përmasa:

·         Kompozim: L280 B44 H178 cm.

·         Dollap TV: L140 B47 H33 cm. – 2 copë

·         Dollap-vitrinë: L38 В44 H110 cm. – 2 copë; për montim në mur

·         Dollap me një derë: L38 В44 H110 cm. –  2 copë; për montim në mur

·         Raft për mur: L110 B14 H20 cm. – 1 copë; për montim në mur

·         Korpus: melaminë e lustruar, ngjyrë lis san remo

·         Dyer/ballore: MDF, ngjyrë gri mat, xham

·         Përparësi: *ndriçim LED

Soxhornoja Primavera II i jep dhomës së ndenjes një pamje elegante dhe mbush hapësirën me atmosferë pozitive. Ndërthurja e bukur e ngjyrave është ajo që përcakton karakterin universal të modelit. Dollapët mund të vendosen në mënyrë tjetër nga ajo e treguara. Mobiljet janë të përpunuara me materiale të cilësisë më të lartë, me sipërfaqe të forta dhe të lëmuara gjë e cila lehtëson mirëmbajtjen e tyre. Ndriçimi LED i përfshirë në komplekt i jep akoma dhe më shumë efekt dhe atmosferë interiorit.

Vëmendje!

Kapëset e montimit për montim në mur, si dhe kunjat blihen veçmas.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 6

Paketa  1:  150/46/10 cm., pesha  31 kg.

Paketa  2:  150/46/8 cm., pesha  27 kg.

Paketa  3: 120/50/10 cm., pesha  25 kg.

Paketa  4:  120/40/10 cm., pesha  21 kg.

Paketa  5:  120/40/7 cm., pesha  16 kg.

Paketa  6: 120/40/7 cm., pesha  16 kg. 

Model Çmim për montim
Primavera II 9776.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni