Lavamanë dhe rubinetë | Vellea Home

Filtra - Lavamanë dhe rubinetë

L
L


Rezultate: 99

 • Linni

  Rubinet

  i verdhë

  7300 L

  5100 L

  me ulje -30%

  10 ditë
 • Linni

  Rubinet

  lejla

  7300 L

  5100 L

  me ulje -30%

  10 ditë
 • Linni

  Rubinet

  bezhë

  7300 L

  5100 L

  me ulje -30%

  10 ditë
 • Rubinet ICF 237012

  Rubinet

  gri

  8299 L

  5800 L

  me ulje -29%

  10 ditë
 • Linni

  Rubinet

  i zi mat

  7900 L

  5499 L

  me ulje -29%

  10 ditë
 • Rubinet ICF 7163475C

  Rubinet

  krom

  10799 L

  7600 L

  me ulje -29%

  30 ditë
 • R1

  Thellësia 16cm

  Krom

  6000 L

  4199 L

  me ulje -28%

  10 ditë
 • Vela 8050A

  Thellësia 18cm

  Krom

  8299 L

  5900 L

  me ulje -28%

  10 ditë
 • Vela 8022

  Thellësia 22 cm.

  Krom

  11500 L

  8199 L

  me ulje -28%

  10 ditë
 • Rubinet ICF 7163105C

  Rubinet

  krom

  15700 L

  11200 L

  me ulje -28%

  30 ditë
 • S 2

  Rubinet lavamani S 2

  4000 L

  2899 L

  me ulje -27%

  10 ditë
 • Havana

  Rubinet

  lejla

  5300 L

  3700 L

  me ulje -30%

  10 ditë
 • AN4050

  Thellësia 14 cm

  Krom

  4000 L

  2799 L

  me ulje -30%

  10 ditë

Rezultate: 99

Na ndiqni