Kurriz kuzhine | Vellea Home

Pllakë kurriz për kuzhinë

15/400 mm , Dekor shagre e bardhë

674 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 10 ditë

·         Përmasa: 

-          Trashësi: 15mm

-          Gjerësi: 600mm

-          Gjatësi: ofrohet vetëm në gjatësitë e treguara

·         Materiale: melaminë

·         Bordurë:

-          Bordurë PVC 0.4 mm

-          Ofrohet me 1 bordurë të gjatë dhe 2 të shkurtra

 

Kurrizi është i përpunuar me melaminë të lustruar, të çertifikuar sipas origjinës, e cila u përgjigjet standarteve të larta europiane për ekologji dhe siguri.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Model Çmim për montim
Pllakë kurriz për kuzhinë 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Të para së fundmi

Na ndiqni