Kuzhina Neva, Neva, E bardhë | Vellea Home
Neva

Kuzhina , E bardhë

Kuzhina Neva 1
Kuzhina Neva 2
Kuzhina Neva 1_thumb
Kuzhina Neva 2_thumb
30715 L
24781 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Për kuzhinën është e përshtatshme lavaman me bord.

·         Kompleti përmban:
Rresht i poshtëm – dollape
Rresht i sipërm – dollape
 Banak termik

·         Përmasa: 
Rresht i poshtëm : L120 B60 H84 cm
 Rreshti i sipërm: L120 B30 H58 cm

·         Korpus:
Melaminë e lustruar

·         Pllaka:
Banak termik, dekor rërë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paket 1: 88/50/13 cm., pesha 27 kg.

Paket 2: 126/34/10 cm., pesha 20 kg.

Paket 3: 76/47/14 cm., pesha 22 kg.

Paket 4: 25/12/12 cm., pesha 2 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni