Kënd Princess II + mekanizëm klik klak | Vellea Home

Princess II

Kënd me mekanizëm Klik Klak , Bordo + lëkurë e bardhë , i djathtë

85500 L
Ulje -34%
56099 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L305 B206 H86/ndenjëse 40 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 120/244 cm.

·         Materiale ballore: tekstil poliestër, seria Soho, lëkurë eko

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan T25 me trashësi H8 cm. – përdoret për ndenjëset

·         Bazament i tapicerisë: rripa

·         Konstrukti: novopanë cilësi e parë, dru masiv, NTF, vende faktorë të përforcuara në strukturë

·         Përparësi: *funksioni krevat – mekanizëm klik klak, *arka – 2 copë, *mekanizëm ngritës me gaz (në pjesën e ndenjëses), *jastëkë dekorativë

Princess II është divan kënd komfort, i cili ndërthur cilësi, të cilat janë të nevojshme në përditshmërinë tuaj. Divani është i tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë dhe lëkurë eko, të cilat iu sigurojnë ruajtjen e pamjes së shkëlqyer dhe një mirëmbajtje të lehtë. Tekstili ka një sipërfaqe të butë dhe të lëmuar, strukturë të dendur dhe qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Modeli ka mekanizëm klik klak të futur, me të cilin mund të transformohet lehtë dhe shpejt në një krevat të madh dhe të rehatshëm. Mbushja është e formuar nga shkuma poliuretan T25 dhe vatë me butësinë dhe dendësinë e nevojshme për të dhënë sa më shumë komfort. Divani Princess ka dy arka, me të cilat do të keni në dispozicion vend shtesë për të vendosur sende të ndryshme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 203/95/88 cm., pesha 54 kg.

Paketa 2: 215/95/88 cm., pesha 58 kg.

Model Çmim për montim
Princess II 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni