Karrige trapezarie Aton II, Aton II, Bezhë | Vellea Home
Aton II

Karrige trapezarie , Bezhë

Karrige trapezarie Aton II 1
Karrige trapezarie Aton II 2
Karrige trapezarie Aton II 3
Karrige trapezarie Aton II 4
Karrige trapezarie Aton II 5
Karrige trapezarie Aton II 1_thumb
Karrige trapezarie Aton II 2_thumb
Karrige trapezarie Aton II 3_thumb
Karrige trapezarie Aton II 4_thumb
Karrige trapezarie Aton II 5_thumb
7168 L
Ulje -31%
4944 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige trapezarie Aton II

Modeli ofrohet vetëm në komplet me 2 copë

·         Përmasa:  L44 B58 H98 cm.

·         Ndenjëse/mbështetëse: Polipropileni

·         Këmbët: dru ahu, metal

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 58/52/53 cm., pesha 5,100 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni