Karrige kompjuteri Aksel, Axel, E zezë + blu | Vellea Home
Axel

Karrige kompjuteri , E zezë + blu

Karrige kompjuteri Aksel 1
Karrige kompjuteri Aksel 2
Karrige kompjuteri Aksel 3
Karrige kompjuteri Aksel 4
Karrige kompjuteri Aksel 5
Karrige kompjuteri Aksel 6
Karrige kompjuteri Aksel 7
Karrige kompjuteri Aksel 1_thumb
Karrige kompjuteri Aksel 2_thumb
Karrige kompjuteri Aksel 3_thumb
Karrige kompjuteri Aksel 4_thumb
Karrige kompjuteri Aksel 5_thumb
Karrige kompjuteri Aksel 6_thumb
Karrige kompjuteri Aksel 7_thumb
19219 L
Ulje -36%
12112 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige kompjuteri Aksel

·         Përmasa: L62 В69 H116/124 cm.

·         Tapiceri: material ballor – lëkurë eko PU

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Rrotullim 3600

·         Amortizator me gaz

·         Mekanizëm butterfly

·         Bazament dhe mbështetëse krahu PP

·         Lëkurë eko elastike dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë

Stili ekskluziv i karriges së zyrës Aksel do të shtojë më shumë atmosferë dhe emocion në jetën tuaj të përditshme në zyrë. Mbështetësja dhe ndenjësja e karriges kanë mbështetëse të përcaktuara qartë, duke i dhënë karakter modelit dhe duke e mbajtur trupin në një qëndrim korrekt dhe komod për punë. Amortizatori me gaz lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Karrigia Aksel ka mekanizëm të futur, i cili lejon të çliroheni për një pushim relaksues. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni