Karrige bari Frans, Frans | Vellea Home
Frans

Karrige bari

Karrige bari Frans 1
Karrige bari Frans 2
Karrige bari Frans 3
Karrige bari Frans 4
Karrige bari Frans 5
Karrige bari Frans 1_thumb
Karrige bari Frans 2_thumb
Karrige bari Frans 3_thumb
Karrige bari Frans 4_thumb
Karrige bari Frans 5_thumb
12298 L
Ulje -30%
8590 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L51 B52 H87/110 cm.

·         Materiale:

-          Lëkurë eko

-          Metal

·         Përparësitë:

-          Mekanizëm

-          Mbështetëse për këmbët

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni