Garderob Bianka, Bianka, I bardhë + lis i ngurtë | Vellea Home
Bianka

Garderob , I bardhë + lis i ngurtë

Garderob Bianka 1
Garderob Bianka 2
Garderob Bianka 3
Garderob Bianka 1_thumb
Garderob Bianka 2_thumb
Garderob Bianka 3_thumb
53890 L
31518 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L89 B53 H191.5 cm.

·         Materiale: Melaminë, MDF

·         Ngjyrë: i bardhë + lis i ngurtë

 

Vëmendje!

Nuk sygjerohet vendosja e mobiljeve ose sendeve të ndryshme mbi tavanin e garderobit. Garderobi duhet niveluar! Nivelimi duhet të jetë në vendin në të cilin do të rrijë garderobi.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni